interior-2007-citroen-jumper-cargo-shiroka-luka-pic-2-193

Citroen Jumper

 

VSTOPITE

Z okrasno masko, ki navdaja z zaupa- njem ter s svojim privlačnim videzom, Ci- troën Jumper Kombi kar vabi na poto- vanje, kjer boste po zaslugi udobja in varnosti lahko v polni meri uživali na vsaki vožnji. Že na prvi pogled vas bo očarala ureditev in oprema, ki dosega raven eno- prostorskih vozil. Z vozilom Jumper je živ- ljenje lažje: to boste opazili že ob vstopu v vozilo. Drsna vrata, vpeta na treh trdno

učvrščenih vodilih, lahko premaknete z eno samo potezo. Širina in višina teh vrat z enostavnim in zanesljivim odpiranjem v vseh okoliščinah se spreminja glede na izvedenko (širina: 1,075 m in 1,250 m / višina: 1,485 m in 1,755 m). Pri iz- vedenki Kombi se stranski sedež v drugi vrsti z lahkoto preklopi in sprosti dostop do treh zadnjih sedežev. K udobnemu in svetlemu prostoru prispevata dve bočni drsni okni v drugi vrsti sedežev. Ne glede na dolžino poti boste uživali v izvrstnem udobju. Jumper Kombi vam želi prijetno potovanje.

LAHKOTNA VOŽNJA

Voznikovemu mestu je bila posvečena prav posebna skrb. Zasnova instrumen- tne plošče zagotavlja enostavno in priročno uporabo. Izjemno praktično razporejena upravljalna stikala in ročice so vedno na dosegu roke. Dostopnost informacij, čudovita oblika: celo taho- graf (oprema za doplačilo) je domiselno vgrajen v armaturno ploščo in ohranja splošni estetski videz. Za enostavnejšo vožnjo je Jumper opremljen s tehnolo- gijo za pomoč pri parkiranju, ki vključuje vgrajeno kamero na zadnjem delu vo- zila, povezano s kontrolnim zaslonom za varno manevriranje pri vzvratni vožnji (oprema za doplačilo).

Na področju udobja ne smemo poza- biti na domiselne nastavitve vozniko- vega sedeža: nastavitev po dolžini in višini, nastavitev naklona naslonjala, opore v ledvenem delu in naslona za roke. Za večje udobje je za doplačilo lahko opremljen tudi s prilagodljivimvzmetenjem s pnevmatsko kompenza- cijo. Za sovoznika je na voljo sedežna klop z dvema širokima sedežema. Na- mesto klopi je možna namestitev samo- stojnega sedeža z naslonom za roke, ki je nastavljiv po dolžini in ima nastavljiv naklon naslonjala.

POTUJTE V SALONU!

Potovanje v vozilu Jumper je prijetno tako podnevi kot ponoči. Potniški prostor po zaslugi dveh stropnih lučk za posamezno vrsto sedežev, ki sta nameščeni na obeh straneh osrednje strešne konzole, ostane prostran in svetel tudi, ko se znoči. Upra- vljanje lučk poteka prek stikala ob odpi- ranju bočnih vrat ali ob zaklepanju/od- klepanju vozila. 12-voltna vtičnica v pre- delu druge vrste sedežev omogoča pri- klop prenosnega telefona, računalnika ali video konzole. Druga vtičnica je vgrajena na sredini armaturne plošče. Vse obloge vrat so opremljene z velikim predalom prostornine približno 9 litrov po normi VDA, ki je primeren zlasti za odlaganje cestnih kart. Ne glede na število potnikov je v vozilu dovolj prostora za veliko prtljage. Zadnja dvojna krilna vrata s štiri- točkovnim zapiranjem, ki se serijsko od- pirajo pod kotom 96° ali 180°, zago- tavljajo enostavno nalaganje prtljage. Široko odpiranje po zaslugi domiselnega sistema zložljivih vezi omogoča dostop do celotnega razpoložljivega prostora, saj je širina odpiralnih delov enaka notranji uporabni širini.

JUMPER PO MERI

Da bi čim bolj odsevala vašo podobo, sta Jumper Kombi in Minibus na voljo v različnih modelih, barvah in z različnimi motorji. Glede na vaše potrebe sta Jum- per Kombi in Jumper Minibus na razpo- lago v dveh različnih dolžinah. Ni važno, koliko ljudi želite prevažati, Jumper vedno najde rešitev. V izboru treh dizelskih mo- torjev vam Jumper ponuja najboljšo teh- nologijo. Motor HDi 100 s 100 KM se ponaša z izjemno nizko porabo goriva in z udobjem, ki sta prav posebej prilago- jena rabi v mestnem okolju. Motor HDi

120 z močjo 120 KM je odličen kom- promis med voznimi zmogljivostmi, prožnostjo in pospeški, ki so potrebni v mestu. Še posebej varčen je z gorivom. Izbor motorjev zaključuje motor HDi 160 (pri izvedenki Minibus je opremljen l- trom sajastih delcev), ki se ponaša z novim sistemom porazdelitve prek verige in razvije kar 156 KM in vozniku ponuja izjemne občutke pri vožnji. Primeren je tako za daljša potovanja kot za vožnjo po mestu. Jumper ponuja široko paleto barv- nih odtenkov, da boste lahko izbrali barvo

po vaši želji in boste drugačni. Na voljo sta dve vrsti notranjih oblog. Svojega Jum- perja boste vzljubili, Citroën vam želi srečno pot.

* Fotografije in opisi vozil so simbolni in povzeti po proizvajalcu.

Opomba:

* Fotografije in opisi vozil so simbolni in povzeti po proizvajalcu.
Copyright 2011 Kombi.si. All rights reserved.
Developed by Sportimage.
Sportimage.si