• Podrobno Najem info: 031 485 885
  Opel Vivaro

  Vivaro modeli nudijo pester razredni slog in udobje. Iščete enoprostorec ali velik družinski avtomobil? Prostora je za 8+1 osebo v treh vrstah in hkrati ostane 1.2m3 velik prtljažni prostor, kateri se lahko poveča do 5m3 z odstranitvijo tretje vrste sedežev.

 • Podrobno Najem info: 031 485 885
  Citroen Jumper

  Citroen Jumper je partner v delovnem procesu, ki tudi navzven predstavlja podjetje, keteremu služi. Privlačen je zaradi tehnoloških zmogljivosti in posebnih ureditev, poleg tega pa ima tudi elegantno obliko in kakovostno opremo.

 • Podrobno Najem info: 031 485 885
  Renault Master

  Novi Master je trpežen in učinkovit in se kot še nikoli prilagaja najrazličnejšim zahtevam. Ali morate pri svoji dejavnosti prevažati težke in velike tovore? Ne omejujte se. Novi Master v izvedbi s pogonom na zadnja kolesa – PRO zagotavlja vozne lastnosti po meri vaših poklicnih obveznosti. Vlečna kljuka omogoča prevoz do treh ton.

 • Podrobno Najem info: 031 485 885
  Peugeot Boxer

  Boxer je pomislil na vse, da bi vašim potnikom ponudil udobje visokega razreda: obsežen potniški prostor, gretje in klimatska naprava*, številna odlagalna mesta za majhne reči in velik prtljažni prostor za največje kose prtljage. Boxer lahko sprejme do 9 oseb v izvedenki kombi/minibus: voznika in enega oz. dva sopotnika spredaj ter po tri osebe v drugi in tretji vrsti.

Opomba:

* Fotografije in opisi vozil so simbolni in povzeti po proizvajalcu.
Copyright 2011 Kombi.si. All rights reserved.
Developed by Sportimage.
Sportimage.si